Äntligen! :)

Nu är min skatt hemma igen! :) Det hade gått jättebra igår/inatt. Han hade bara vaknat en gång och då fick han sova med farmor :) Nu sover Emil igen, han var supertrött. Tog ett tag att söva honom, han är så krånglig på dagarna när han ska sova. Men det ger väl med sig med tiden :)

Sen vette fan vad som hänt med hans bajsande? Igår bajsade han innan han for till Antnäs. Bra var det, för då visste jag att han fått bajsa en gång den dagen iallafall.. Sen på eftermiddagen/kvällen ringer Anki och meddelar att Emil bajsat igen. Ett stort lass! Änny bättre, då har han fått rensa magen ordentligt :)

Och så idag.. Emil kom hem kring halv tolv och då hade han redan hunnit bajsa två gånger på morgonen. Och nu har han bajsat två gånger här hemma också? Och det är inte vanligt bajs, konstigt bajs? Hm.. Får avvakta och se, tyckte bara att det var skumt eftersom han är dålig på bajsa och brukar vara hård. Nu är han bra på bajsa och superduperlös?

Ska sluta prata bajs nu! Haha ;D

Fick nå ryck igår kväll efter jag skrivit inlägget så ställde mig och började dra ner bården i hallen. Lite kvar är det, sen är det skarvarna som ska bort. Tror jag stog till halv två i natt ;) Sååå lite hade jag att göra, haha.

Nu ni..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Bra Emil!!!! Nu kanske heeela proppen släppt=)

2008-11-22 @ 14:56:54
URL: http://fibbz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0