Trevlig kväll ikväll :)

Fredag kväll.

Dagen har varit bra. Men kan säga att morgonen inte alls började bra :( Vaknade av Emil där strax efter sju.. Och så fort jag slog upp ögonen så hade jag världens yrsel, vad jag än gjorde! Lyckades iallafall byta bölja och ge lilleman välling. Vanligtvis så är det upp och hoppa som gäller då, men denna gång lyckades jag få honom till att somna om! :) Så vi klev upp klockan nio, jävligt skönt. Och då mådde jag mycket bättre också :)

Efter att Emil käkt lunch vid halv tolv - tolv tiden så for vi allihopa till Dollarstore och sen på Ica Maxi, fick med oss lite saker hem :) Bland annat nya julgardiner, ljus, fotoram, blöjor och barnmat :) När vi kom hem så satt Emils farmor här och väntade på oss, hon hade kommit efter jobbet. Så hon busade lite med Emil men var tvungen att fara ganska fort igen. Vi skulle väl ses nästa vecka tror jag?

Lekte på här hemma och sen blev Emil trött igen. Halv fem fick han middag och sen gjorde vi oss iordning och for till Björx :) Så ikväll så har vi umgåtts med Emelie&Vilma, Jenny&Loke och även Frida kom förbi med sin 9 veckors staffe valp! :D Gud så underbart söt den var, nu längtar Jenny ÄNNU MERA! ;D Ebba fick också följa med så hon slapp sitta ensam hemma. Nåväl, en skit trevlig kväll iallafall :)

Kom hem strax efter elva och sen dess har jag inte gjort nånting. Bäddat ner Emil i sängen sin, gett Ebba middag (Vadå sent?! Haha) och plockat undan lite här hemma. Ska glo på tv nu, ha en fortsatt trevlig kväll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0