Härlig dag!

Måndagkväll. Och här sitter jag ny duschad och fräsch.. Kan det bli bättre? HAHA :P

Dagen började med besök på förmiddagen. Daniel och Jossan kom och hälsade på, alltid lika kul att träffa dom :) Jossan lekte och pussade på Emil jättemycket. Hon säger: "Jag är sääär (KÄR såklart) i Emil." Så jäkla söt :D Jossan fick två klister reflexer av mig (ena klistrade vi på jackan så bilarna ser att hon lyser som en stjärna! ;P) och även en väska, typ. Hon blev glad! :)

Strax före elva for dom hem och då somnade Emil. Strax före tolv vaknade Emil och åt och sen var det bara att slänga ner han i bilbarnstolen för då kom Emelie och Vilmis och hämtade upp oss! Skitkul var det på Leos lekland! Jag hade aldrig varit där innan.. Och tänk så mycket kul jag har missat?! Haha :P (Vadå barn igen? ;P) Emil tyckte det var skitkul även fast han inte kunde göra så mycket. Han satt i bollhavet och lekte, det var verkligen roligt för honom! :) Även Linda och Neo kom efter ett tag och på Neo var det minsann full rulle! ;) Jäklarns vad den grabben kan åka rutschkana! (Hur faan stavas det?) Han är snabbt upp igen :)

Sen tog vi en paus och fikade/åt lunch och då var Emil så sjukt trött av alla nya intryck, så jag satte han i bilbarnstolen och där somnade han nästan på en gång! Mammas trötta kille ;)

Neo och Vilma lekte ett tag till och sen for vi hem.

Väl hemma vaknade Emil och han fick gröt.. Sen kom Daniel och jossan på besök igen, för nu var ju även Patrik hemma. Jossan hade såklart med sig väskan hon fått, den hade hon på ryggen. Sötungen! ;) Vi gjorde middag och Jossan fick såklart också äta med oss, för hon ville gärna ha Hamburgare och pommes ;) Efter maten tog vi alla en promenad med Ebbs.. Sen for dom hem och vi gick hem.

Fick Emil i säng strax före åtta och sen hoppade jag i duschen! Det var välbehövt :)

Kan bara beskriva denna dag med ett endaste ord: Kanonbra! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0