JAG VILL SOVA!

Åh. Emil har krånglat sen 05.20 inatt/imorse. Så har sovit till och från sen dess. Klockan 7 var det bara att kliva upp och se glad ut. Jag är så sjukt trött så det finns inte! Hoppas han somnar om fort, för då går fan jag också och lägger mig. Brukar aldrig göra det, men idag ska jag göra det iallafall så jag är utvilad under dagen..

Klockan två så ska vi på dop. Sara och Josef ska döpa Freya. Gillar inte dop sådär supermycket, men självklart så ställer man ju upp för sina vänner ;) Sen fika i lokalen på gränderna, mumsigt! Haha :)

Efter dopet är det raka spåret hem för att ge Emil middag och sen brummar vi ut till Antnäs eller Måttsund och käkar middag med Emils farmor och farfar! Anki ville gärna att Emil skulle stanna där över natten, medans jag alltid tyckt att det känns onödigt (för min del) att ha barnvakt om vi ändå bara ska vara hemma. Fast å andra sidan så skulle jag verkligen behöva sova ut! Har fått sovmorgon (alltså inte klivit upp före halv nio) 6 gånger sen Emil föddes, och nu är han ju ändå över 6 månader. Så jag skulle verkligen behöva få SOVA! Så vi får se hur vi gör..

Jahapp. Det kommer bli våran dag det. Nu ska jag försöka få mig nånting i magen och sen busa med Emil så han förhoppningsvis blir trött fort! ;) Nu hör jag att han börjar gnälla, så ska kila iväg.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0