Full rulle :)

Onsdag.

Idag har det varit fullt upp hela dagen igen. Skönt att fördriva tiden :) Morgonen började i lugnets tecken som allltid. Djurmagazinet öppnade elva så brummade dit på en gång. Upptäckte imorse att Ebbas mat var slut, och mat ska hon ju ha! :) Kom hem och gav Emil lunch på en gång och sen knallade vi ut på en prommis med Suzie och Rasmus! :) Gick runt industriområdet i Kyrkbyn och sen gick dom hem och vi gick till mamma.

Väl hos mamma så lämnade jag Emil och Ebba och jag for till Lulebo. Fixade med lite saker, såsom motorvärmar grejs och så lånade jag även hem tapetprover. Så nu har jag hittat tapeter till hallen som jag ska fara och hämta ut imorgon :) Hoppas bara att vi gör tapetseringen så fort som möjligt så det blir gjort nån gång. Jag vet hur vi är, vi skjuter upp allting och sen blir det aldrig gjort! :( Kom tillbaka till mamma och då skulle Emil ha middag. Han åt upp allting (provade ännu en gång en ny sorts mat), min stora duktiga kille :D Åt middag hos mamma, pannkakor med hallonsylt och grädde :)

Var hemma igen till sex så då busade vi på här hemma tills det blev sovdax för Emil. Han somnade lite senare idag (inte för att åtta är sent, men senare än vanligt) men det gjorde ingenting. Städade och diskade direkt han somnat och sen kom Suzie upp en sväng! :) Trevligt med besök då Patrik jobbar kväll..

Sen har jag inte gjort så mycket. slappat i soffan och sett på Greys :) Nu kom Patrik hem så ska gå ut med Ebbs så hon får sig en sista rastning! :)

Godafton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0