Ovanligt.

Jag bloggade ingenting igår, väldigt olikt mig. Men då tar vi en uppdatering nu istället då :)

Som vanligt var det en relativtlugn förmiddag. Jag och Emil tog bussen till stan 10.20 för att möta upp Marie&Vince plus lite annat folk för att ta en lunch på M&P, riktigt trevligt var det :) Gick ingenting på stan eftersom jag INTE ska handla nånting. Har fan inte råd med det! Så vi for direkt hem sen.

Väl hemma så slocknade Emil som en stock eftersom han varit vaken hela tiden vi varit iväg! (Ett undantag med att han somnade på bussen, men så vaknade han så fort vi kommit till stan) Så han sov rätt länge, mellan 13.20 och sen väckte jag han 14.40 för då hade han sovit lääääänge :) Strax efter tre tog vi alla en prommis i snön. Det blev en kort sväng, vi var så himla hungriga, haha. Jag gav Emil middag och sen köpte jag hem käk! Onyttigt, jag veeet. Ska sluta med såna dumheter men vi hade faktiskt ingen mat hemma, ska storhandla idag! :)

Sen tog vi det bara lugnt. Emil fick bada innan det var sängdax. När han hade somnat städade jag lite sen fortsatte jag riva den där satans tapeten. Mycket mer att riva än jag hade tänkt mig :( Mamma ska komma och kolla idag hur väggarna ser ut, så får hon avgöra om det behöver rivas nå mer än det jag tänkt mig. Så förhoppningsvis så tapetserar vi till helgen. Men som sagt, förhoppningsvis bara!

Idag får jag se vad som händer och sker. Som sagt så ska vi och handla nån gång under dagen. Sen bara måste jag träffa Emma&Ida som kom hem från Thailand igår!! :) Är så grymt avis på dom. Och dom här två veckorna som dom varit borta har kännts som en evighet :( Men nu är dom hemma igen! Finaly ;)

Yes. Det var det! Ska försöka få i mig lite frukost innan Elektrolux gubben kommer som ska kolla på våran spis. Hoppas vi får en ny! Kanske kan flörta lite med han? ;D Våran är ju från 70-talet så JA, jag vill han en ny :)

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0