Fullspäckad dag, lätt!

Det har varit full rulle hela dagen lång. För det första kan jag meddela er läsare om att Emil sov hela natten igenom utan att vakna och vara sådär superduperledsen så det var störtskönt! :) Upp klev vi just innan sju. Idag har han även varit på dagiss.. gruvade mig lite för att lämna honom där ifall han skulle vara typ det enda barnet?! Men nejnej, åtta stycken till var dom så det var fullt ös även idag :) Dock inte med lika många kompisar som annars, men jag tror dagispersonalen uppskattar lite lugn och ro (Så lugnt det nu kan bli?) med lite färre barn :)

Själv så har jag traskat på stan med Suzie och Anne. Jag och Anne tog en lunch på Subway innan Suzie kom, och det var väldigt gott :) Köpte det jag hade planerat att jag skulle ha, fotoramar! Så nu är allt fixat inför julafton :) Måste bara fixa med ramarna och slå in dom men det gör jag lite senare, går ju rätt så fort :)

For direkt till dagis och hämtade plutt efter stadsvandringen och bi for då hem och tokstädade! Emil fick leka med damsugaren medans jag damtorkade och plockade bort sängkläder. Sen blev det att damsuga och skura! Så nu är det fixat :) Enbart disken kvar och den ska jag ta alldelens strax. Skönt med nystädat inför jul, då slipper man tänka på det under ledigheten :)

Har även hunnit med en snabb tripp till storheden efter middagstid. Fick planer på att hitta en fin skjorta till Emil som han kan ha imorgon. Och tänk att jag tillochmed hittade en! :) En jättefin 3/4 skjorta i typ turkos med en jättestor dödskalle på ryggen och en lite mindre på ena bröstfickan. Jättefin! Och sen köpte jag även en svart baströja som han kan ha under, plus att jeansen som jag hade beställt (som nu var ett par leggins som jag har påpekat i ett annat inlägg) kom idag! Snacka om timing :) Så ikväll har jag provat allt och han vart superläcker! ;)

Nu ska jag avrunda och ta tag i disken. Men först en rök!
Trevlig kväll.

Kommentarer
Postat av: Nath

Mery X-mas! :)

2009-12-23 @ 23:32:01
URL: http://rockstarmadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0