Trött i knopp och kropp.

Det har varit en någorlunda fullspäckad dag idag..

Morgonen började redan halv sju, men det gick ju bra det också. Kvart över sju satt jag och Emil i soffan och kollade på julkalendern. Kan väl inte påstå att jag tyckte den var särskilt bra, men vi ger det ett försök till imorgon bitti. (Om vi nu är vakna då, men det tror jag minsann) Halv nio lämnade jag plutt på dagis och for sen hem och tog en kort promenad med Ebba på en gång.

Väl inne vart det frukost framför tvn och givetvis fastnade jag i både tvn och telefonen, så städningen blev lite väl mycket uppskuten. Tanken var att börja städa så fort jag hade lämnat Emil på dagis men jag kom inte igång förrän halv elva - elva nån gång. Så fram till klockan tolv han jag enbart diska och damtorka. (Tur att jag städade badrummet igår kväll, puh!) Klockan tolv begav jag mig av på present jakt till Kevin och så for jag och handlade åt Anne som varken kunde eller hade tid att åka själv.

Väl hemma igen drog jag med mig Ebba ut på en promenad till dagis, men vi var lite väl tidiga idag så vi passade på att busa i snön en stund först :) Så fort jag hade fått på Emil alla kläderna och sagt hejdå till dagisfröknarna så promenerade vi snabbt hem, bytte om, for och handlade presenterna till Kevin och sen vidare på kalas :) Vi fikade tårta och kakor och hade allmänt trevligt :) Barnen (Emil, Kevin och Rasmus) lekte medans vi vuxna surrade och Ronja tog sig en nap :) Var hemma igen just innan fem och då fick Emil middag. Sen drog vi fram damsugaren och fortsatte med städningen..

Tyvärr han vi inte så jäkla långt alltså. Han bara damsuga Emils rum, hallen, datarummet och köket för sen var klockan så pass mycket och Emil var i stort behov av ett bad. Så bada fick det bli! Just innan sju låg Emil i sängen och jag passade då på att skura de rum jag hunnit damsuga! Så imorgon måste jag fortsätta, men då är det endast vardagsrummet och vårat sovrum så det går ju fort :) Klockan åtta var jag hos Anne så hon äntligen kunde klippa min lugg ;) Vi såg även på Desperata och surrade, sen for jag hem.

Nu är jag trött till tusen så ska bara borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.
Godnatt.

Kommentarer
Postat av: Moa

jajjamen , skum tomtar - juleskum.. same shit :p

2009-12-03 @ 08:14:09
URL: http://moanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0