Bra Måndag.

Godmorgon.

Vart en bra dag igår! Tjugo i tio satt vi på bussen in mot staden. Vi ville vara ute i god tid :) Strosade på stan fram till klockan vart elva och då tog vi oss en lunch på M&P. Jag och Anne åt Focasia (?) och barnen fick plättar (det heter ju faktiskt pannkaka enligt mig!) med sylt och grädde till. Mätta och belåtna vart vi allihopa! :) Ungarna fick vi till att somna i vagnarna så vi strosade ett tag till på stan.. Köpte ingenting till varken mig eller Patrik, (dom vanligt med andra ord!) bara Emil som fick saker ;) Han fick 2 tröjor, en börs och ett till par vantar! Tredje paret gillt kanske?! Ska testa dom nya vantarna idag så får vi se vad vi tycker om dom.

Emil vakna då vi kom hem så då var det bara att svida om, hämta Patrik och så for vi på Willys och storhandlade. Så nu finns det mat i kyl&frys igen! :)

Lattjade bara på här hemma hela eftermiddagen. Emil fick sig ett välbehövt bad igår så han var då nöjd och glad! :) Då plutt hade somnat och jag hade fixat lite här hemma for jag till Ida och Jenny om befann sig på Bergviken (Hemma hos Ida alltså). Vi tog oss en långpromenad med hundarna runt sjön, riktigt härligt var det ute. Det toksnöade och var alldelens vitt överallt, i loved it! Ebba var gode nöjd hon också eftersom det var sjukt länge sen hon fick en långpromenad. Så det var ju bra att hon fick det nu då! ;) Var hemma igen till halv tio så jag såg en sjukt störd film på tv1000 och sen gick jag och la mig! Hade svårt att somna så klockan han nog bli närmare ett innan John Blund besökte mig.

Idag har Emil vaknat före fan! Usch. Han vaknade redan vid fem men jag gjorde ett tappert försök med både välling och fasthållning fram till klockan sex, men sen gav jag upp! Så nu är vi uppe och är pigga. Jo just det! Emil är väl pigg och glad men själv kan jag väl inte riktigt påstå att jag är det?

Nu kom Emil så jag ska gå och busa lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0