Ledig igen!

Ännu en dag som gått förbi i full fart..

Tog det lugnt imorse. Beställde dunvästen och pyjamasen åt Emil idag, men det slank även med ett par mjuka jeans åt honom också! Är ju så himla svårt att motstå ;) For sen på HM där jag köpte mig ett par nya svarta byxor (mina svart gick sönder i förrgår!) och for sedan vidare till Jenny :) Ebba och Dolly busade på för fullt och jag och Jenny surrade och åt lite lunch :)

Sen blev det att promenera till dagis och hämta plutt, handla lite på Ica, förbi mamma en sväng och sen hem. Slängde i mig ett nudelpaket och for sen till jobbet! Idag gick det väl sådär.. Relativt bra med tanke på vilket projekt jag sitter på. Efter jobbet for jag, Lotta, Angelika och Anna på MAX i Boden och käkade. Satt och surrade om allt möjligt så vi kom oss inte därifrån förran halv elva :) Men trevligt var det då.

Var hemma till elva, tog ut Ebbs och nu sitter jag här. Ska alldelens strax gå och lägga mig. Är supertrött! Imorgon vette tusan vad som händer och sker, blir iallafall att gå ut imorgon så Emil får åka pulka! :) Hoppas bara inte att det är alltför kallt :/

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0