Hemma-slappar-dag.

Har varit en hemma dag idag. Men såna är också sköna ibland! :)

Upp klev jag klockan nio. Patrik och Emil gick dock upp lite tidigare, nämligen klockan sex. Fick nå ryck imorse så jag städade undan alla leksaker (plus en massa annat) som Emil hade dragit fram som en orkan och sen tog jag fram damsugaren! Så nu är golven rena och fina :) Emil var gode nöjd då damsugaren kom fram, finns ju verkligen ingenting som är bättre än damsugaren! ;)

Vid lunch så for vi allihopa, minus Ebba, till MAX och åt lunch. Supergott! :) Emil däckade på en gång så fort vi satte oss i bilen för att åka hem. Så det var bara att bära upp honom, dra av honom overallen plus allt annat och slänga han i säng. Inte en min gjorde han så han var stendöd! (Okej, inte riktigt död men ni förstår vad jag menar?)

Jag la mig i soffan och såg tv och Patrik satt vid datorn. En riktig slappardag. Då plutt vaknade så var jag redan så sjukt rastlös så jag, Emil och Ebba for till storheden. Jag och Emil gick på Kappahl och sen på Expert och kikade. Köpe ingenting fastän Emil har presentkort på Kappahl, men det kommer. Ingen idé att stressa :) Väl hemma blev det en enkel middag med spaghetti, köttbullar och ketchup. Jag tyckte det var supergott eftersom det var år och dar sen sist jag åt det. Emil tyckte också om det, han tröck i sig närmare 8 köttbullar, ahah! ;)

Nu på eftermiddagen så har faster Sara varit förbi en sväng. Trevligt! :) Vid halv sju for hon vidare, Patrik for iväg för att se Hockeyn och jag gjorde Emil redo för sängen. Nu ligger han sen 10 minuter tillbaka och jag hoppas han somnar. Han var sjukt övertrött, så vi får se..

Nu ska jag ta mig till köket och ta tag i disken, ett måste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0