Vadslagning?

Godmorgon.

Idag klev vi upp klockan sju, en hel okej tid. Soffmys med välling och såklart Emils chokladkalender ;) He loves it! Sen var det bara att klä på sig, borsta tänderna, packa dagisväskan och sen gå till bilen. Och gissa om Emil blev lycklig då han såg att det var massa snö ute?! :D

Och så till min rubrik. Börjar bli less på att snön alltid tinar bort så fort den kommit. Så nu undrar jag om det är någon som vill slå vad om hur länge snön stannar? Om den nu håller sig kvar till julafton? Jag hoppas på det! (Egentligen så slår vi inte vad om nånting, tänkte bara vad ni andra tror? Haha!)

Nåväl.. Då jag kom mig hem från dagis så snörde jag direkt igång två maskiner med tvätt och sen somnade jag såklart på soffan i vanlig ordning, haha! Konstant trött, inte roligt! Som tur var ringde Jenny och väckte mig ;) Nu har jag tagit mig upp och ska strax gå till tvättstugan igen, nu är det bara kvar Emils äckliga vantar att tvätta. Glömde dom nu när jag var ner och det var ju typiskt eftersom det nu endast är vantarna kvar att tvätta. Känns som himla onödigt, men jag måste! Jag verkligen måste tvätta dom, dom är så äckliga!

Sen blir det en sväng förbi Ica Maxi och handla lite mjölk, pålägg med mera.. Sånt där som är bra att ha! :)

Nej ni. Om man skulle ta och göra ett ryck?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0