Det här blir spännande!

Har tid hos Barnmorskan halv ett imorgon. Och än så länge har dom inte hört av sig, och avbokat. Så det kanske går hela vägen den här gången! Men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken! (Är de så man säger??) Kan hända att dom ringer imorgon. Vi håller tummarna för att det inte blir så! :D Tredje gången gillt!

Sesåå.. Idag har jag gjort nånting kul ett litet tag iallafall. Har varit till stan och fikat med Emelie&Jenny med barn och Linda. Det var trevligt och gott! Varade inte särskilt länge, men jag fick komma iväg en sväng iallafall innan jobbet, och de är de som räknas! Har jag bara suttit hemma blir jag så deprimerad! Haha ;)

Och nu så sitter Emma på tåget på väg till Luleå! Kul ;) Hon skulle väl anlända i stan vid tolv tiden. Så vi räknar med ett tiden då! Vi alla vet ju att tåg i princip aldrig passar tiderna!! Så kanske att jag hinner förbi henne och hälsa på innan jobbet :) Hade varit kul. Var ju som ett tag sen sist! Nästan en hel månad faktiskt. Shit vad tiden gått fort! Helt sjukt.

Nä, nu ska jag ta och tvätta ansiktet och göra mig redo för sängen. Är trött och har ont i huvudet! :(
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0