Superkallt :(

Japp. Jag tycker de har blivit superkallt nu på sistone. Eller iallafall vissa dagar. Typ som idag! :( Men men, längtar iallafall tills de kommer snö så man kan vara ute och göra snö änglar och åka skoter! :) (inte köra skoter, de är läskigt) Undra hur Ebba kommer reagera på snö? :) Hon har ju i princip aldrig varit  i snö. Visst, hon föddes i Februari, men hon var ju inte ute då! :) Det ska bli kul att se..

Jahapp. Helgen är ju inte sådär händelserik som jag hoppades på att den skulle vara :( Men den är den ju aldrig iofs. Fredagskvällen spenderades hos Ida ett tag för att kolla när hon och hennes pappa rev köket! (Inte hela köket, bara tapeterna) Så de var rätt kul, för där rev jag också lite, hehe! :) Sen lite fylleshaffis. Absolut inte kul. Sen lät vi hundarna busa, sen hem också somna jag i soffan. Haha! :) Patrik fick väcka mig.

Idag då? Jaa.. Tog mig en sovmorgon och låg i sängen till nästan halv elva! Sjukt länge sen sist :) Skönt var det. Sen har jag inte hunnit så mycket mer, Varit ut med Ebbs en snabbis, och gett henne mat. Och nu sitter jag här :) Patrik har farit till Ö-vik för att hämta hem Tobbe. Så jag blir ensam hela dagen lång! :( Men ska dra med Ida och Akela på en långprommis :) Bara dra på sig lite varma kläder! Hihi :P

På tal om nå helt annat så är de skitroligt att skriva nu, för vi har köpt ett nytt tangentbord :) Känns mycket bra! Haha.. Datorn, skärmen, musen och högtalarna faller i svart/silvrigt.. Medans tangentbordet fortfarande har varit fult, typ smutsvit eller vad de nu är för färg. Så då käpte vi oss ett svart! Det är bra grejer :)


Nä, nu ska jag äta frukost! Sen nån gång framöver ringa och väcka Ida! Jag har faktiskt tillåtelse till det ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Åhh va skönt det lät med sovmorron!vill också. Va kuul at du fått ditt tangentbord nu då=) så allt passar ihop! Sitter på jobbet nu. så tråkigt så jag avlider snart.. :P Tänkte ta och ringa dig sen på lunchen, så se till att ha mobben med mig!:)

2007-10-08 @ 10:39:05
Postat av: blää

"dig" skulle det såklart bli:P

2007-10-08 @ 10:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0