She´s okey! :P

Malin lever! :) Och tur det, för hon krockade igår! Tur att det gick så pass bra som det gjorde!! :) Lite ont hade hon, men det är smällar man får ta, men annars mådde hon bra. Och de är de som räknas!! :P

Jahapp, vad har hänt sen sist jag skrev?

I Torsdags så gick jag och Elin på långpromenad med hundarna. Och promenaden blev mycket längre än vad vi trodde, haha! Vi var fan ute och traska i fyra timmar! Vi var på storsand och gick, och sen märkte vi att vi var på storheden, så då gick vi till Djurmagazinet och provade täcken till hundarna. Så nu vet jag vad jag ska köpa när lönen kommer! ;) Men det var kul, och hur skönt som helst. Kände mig som värsta friluftsmänniskan! ;)

Vad hände sen? Inte mycket. Låg hemma och vilade med Ebba. Vi blev nog lika trötta bägge två ;) Sen for jag till Elin på kvällen och hängde med henne och Malin! Trevligt :) Käka massa gotta så jag blev rund o goooo ;)

Och igår så var det Fredag. Tycker inte att fredagarna är så speciella längre. Men de kanske är för att jag ändå inte kan festa! Haha :) Iallafall så städadade jag och tvättade på förmiddagen. Sen blev det en promenad med Ebbs, Emelie, Vilma, Rex, Elin och Bosse! :) Skönt att komma ut och röra på sig. Sen efter de så var jag bara hemma.. Och vid halv sex så for vi och åt middag hos mamma och pappa. Skönt att få serverad mat lite då och då ;) Sen så for jag och Ebba till Elin och Bosse och var där i nån timma. Sen när jag var hemma kom Ida och vi satt och surrade. På köksgolvet av alla ställen, haha! ;) Sen gick vi upp till henne och såg film, sen hem och sussa. För då var klockan typ kring två tiden tror jag!

Så jag sysselsatte mig hela Fredagen fastän jag inte trodde jag skulle göra det! Haha ;) Känns braaaa

Och nu ska jag invänta Patrik. Han och Ebba for på MAX och handlade! Hehe ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0