Blöjfri på heltid?

Än så länge har veckan flytit på bra, det har varit soliga och härliga dagar och vi njuter till fullo! ;)

Måndagen spenderade jag och Emil våran förmiddag hos Rasmus som fyllde tre år! En present hade vi såklart med oss och så mös vi på med en morgonfika! ;) Lite sådär busigt, just innan lunchdags :P Resten av den fina dagen spenderade vi hos Anna-Karin och tjejerna, då fick även Ebba följa med eftersom hon stormtrivs där! :D Till middag hade pappa Patrik gjort suuuupergod mat så vi åt tills vi nästan sprack! Resten av eftermiddagen/kväll var vi på storheden med Anna-Karin och tjejerna. Vi strosade i affärer, barnen fick busa och leka och sen avslutade vi våran dejt med en mysig fika på Trend café! ;) En underbar dag helt enkelt! <3

Tisdagen spenderade jag och Emil på stranden nästan heeeeela dagen med Helena! Så trevligt och uppskattat var det :D Vart massa bus i både vattnet och sanden för plutt! Dock mest vid strandkanten, han Emil är inte så intresserad av att bada faktiskt. Men massa strandenbus går alltid hem! :D Väl hemma stannade vi inte länge.. Vi får på Maxi med pappa Patrik där vi handlade lite och sen när vi kom hem tog vi oss en promenad till vattnet så Ebba fick simma och svalka av sig! :) Anna-Karin och tjejerna följde också med och kastade stenar till Ebba som hon jagade i vattnet! <3 Vi han även med lite lek i lekparken på väg hem :)

Onsdag, idag alltså, så har vi bara myst på här hemma hela förmiddagen. Sen efter lunch åkte vi allihopa till stugan där vi har spenderat mågra timmar i det fina vädret!! :) Haft väldigt trevligt sällskap och ätit grymt god mat (grillat, vad annars?? ;). Eftermiddagen har vi faktiskt spenderat inomus. Kände att vi behövde komma bort från solen ett tag.. Och Emil har varit gode nöjd så jag tror verkligen att han också har uppskattat lite skugga! ;)

Sen måste jag även meddela att älskade lillhjärtat har varit utan blöja sen i Torsdags. Just det är faktiskt inte konstigt eftersom han bara haft blöja på dagis sen ett bra tag tillbaka. Men i Måndagskväll tyckte Emil att han skulle sova utan blöja.. Och vill han det själv så får han självklart testa det. Så duktiga fina Emil har nu sovit utan blöja två nätter i rad och inga olyckor har inträffat, peppar peppar!! ;D Så vi får se inatt hur det går, men förhoppningsvis bra :)



Kommentarer
Postat av: Marie

Tack själv! :)

2011-07-09 @ 08:29:16
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0