Plötsligt händer det!

Vädret växlade om totalt idag.. Från att vara mulet och regn i luften med endast 9-10 plusgrader så vart det strålande sol och 24 plusgrader! Vadå underbart? :)

Förmiddagen spenderade vi ute i lekparken i det gråa och tråkiga vädret, men det var skönt ute iallafall. Väl inne vart det lunch och sov dags för plutten medans jag diskade och donade på här hemma! Då Emil vaknade till liv igen (strax baki två) så packade jag, Emil och Ebba in oss i bilen och for till Jenny, Fredrik och Loke! :) Vi tog oss en promenad till affären och tillbaka för att sen sätta oss på deras altan och titta på när barnen lekte! Hade bara med en mössa åt Emil så han var typ sjöblöt i svett. Stackaren! :(

Kvart över fyra rullade vi hem igen. Parkerade bilen hemma, gick in och hämtade en keps till Emil och även pappa Patrik :) Gick över till mamma och pappa där det bjöds på grillat! Så sjukt gott var det.. Och det bästa av allt var en kall öl/cider på altanen PLUS att vi satt ute och avnjöt maten. Underbart! :D Till efterrätt sprang brorsan och köpte glass från statoil, vanilj/jordgubb. Emil åt hur mycket som helst av det, haha :) Klockan sju promenerade vi hem igen. Blev blöjbyte, välling och sen sängen för plutt. Han somnade kanske vid åtta eller nå sånt?! Hoppas till gudarna att han vill sova länge imorgon. Drömma kan man ju alltid göra! ;)

Jag har enbart varit hemma ikväll med undantag för en timma hos Anne. Var barnvakt åt en sovandes Kevin då hon var tvungen att göra ett ärende. Så efter en timma var jag hemma igen! Kom mig ut från duschen för ett litet tag sen, väldigt välbehövt kan jag lova!

Imorgon hoppas vi att det blir som väderprogrammen har lovat. En massa massa sooool :D Då ska vi vara ute hela dagen lång! Me like. Och Emil :)

Ps; Känns helt sjukt att vi fortfarande har 18+! Det är en underbar känsla att gå ut på balkongen just nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0