Nu är jag ledig :)

Vilket väder vi haft idag va?! Helt underbart :)

Efter dagis promenerade jag och Ebba hem igen. Tog det lugnt, diskade och plockade undan lite snyggt. Vid elva, halv tolv for jag och handlade på Maxi en snabbis och hipps vipps vart det kanonväder igen! ;) Så när jag väl kom hem så hämtade jag Ebba och vi knallade över till Tessan&Rasmus. Så kul att se dom, var så länge sen sist! Och han är ju bara föööör go han Rasmus :) Vi satt på balkongen och surrade och vi var även inne. Riktigt trevligt :) Promenerade sen till dagis för att hämta hem plutt!

Efter dagis följde vi med A-K och barnen hem till dom (med ett snabbt besök här hemma för att hämta lite saker till Emil som han skulle ha med sig till mormor) där ungarna hoppade studsmatta och vi lapade lite sol :) Den här gången ville även Emil studsa (förra gången vi var där var det lite läskigt minsann!) och dom studsade och studsade och studsade.. Nästan i en timma! Så strax innan tre gick jag till mamma och lämnade hund och barn och for sen till jobbet.

Nu har jag helg! Hur underbart är inte det då? :D Hoppas på bra väder imorgon så jag kan försöka få lite färg på kroppen, det hade inte varit fy skam! ;)

Trevlig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0