Helgen..

Godkväll. Typ nästan Godnatt.

Helgen har varit riktigt bra minsann :) I Fredags så jobbade Patrik dag (5-14) så jag och Emil for till staden med A-K och barnen redan vid halv tio. Gick på babysång, (Dock ingenting vi kommer fortsätta med eftersom varken jag ELLER Emil tycker det är särskilt kul) tog en lunch på M&P och strosade en snabbis på stan. Jättetrevligt! :) Hemma var vi igen strax efter ett och plutt sov fortfarande i vagnen. Dock så vaknade han då vi klev av bussen men han skrapade iallafall ihop en timma :) Vi hämtade Ebba och knallade sen till pappa Patriks jobb. Emil tycker det är såååå kul att titta på traktorerna och lastbilarna ;)

Väl hemma Så gick vi in och skulle äta mellis men det ville han Emil minsann inte. Så vi gick ut och fortsatte leka här på gården med Kate och Louie :) Patrik och Ebba for till mamma&pappa där han tvättade bilen och efter ett tag gick även vi dit. Det bjöds på grillat och alkohol ute i solen, det gillar vi! ;)

Gick sen hem strax innan sju så plutt skulle komma i säng någorlunda i tid. Så fort Emil lagt sig så for jag och Anne till Marie där hon friserade mig. Riktigt nöjd vart jag! :) Var ett tag sen sist så det var verkligen på tiden. Kapade av hela 12 cm! ;) Resten av kvällen spenderade jag i soffan och slappade :)

Lördagen bestod av utelek på förmiddagen, som vanligt ;) Vi gungade och hade kul :) Lunch vägrade Emil att äta för han ville minsann gå och sova istället! Sagt och gjort. Slängde han i säng halv tolv efter många grin och skrik kalas. Han däckade direkt! Själv så gjorde jag nästan ingenting, lapa lite sol på balkongen och allmänt njöt av lugnet ;) Emil vaknade just innan två så då fick han roa sig på egen hand medans jag diskade. Närmare halv fyra drog vi alla ut till stugan där det vart utelek och middag :) Var oss hemma till halv sju. Kvällen spenderade jag hos Jenny med en hetta på huvudet. Gjorde slingor och det blev också rätt så bra! Dock lite oranget här och var men det bleks ju i solen ;) Nu orkar jag inte göra nå mer med håret, det får räcka nu helt enkelt..

Idag har jag spenderat min dag på jobbet. Roligare kan man ju göra men sånt är livet.. Patrik, Emil och Ebba hade iallafall roat sig med att vara ute mest hela dagen plus en middag hos mamma och pappa. Lite avis blir jag, men bara lite. Kvällen har jag spenderat i soffan med lite snask och film. Mys! Nu är klockan mycket och Emil komme säkert vakna tidigt imorgon så bäst att sova nu.. Godnatt!

Bilder från i helgen..
En massa bus med alla busungar! ;)

Emil hjälper pappa tvätta bilen med blomsprutan, väldigt noggrann är han! ;)

Sen fick han hjälpa morfar att både starta OCH gasa med motorcykeln, WOW! Det var häftigt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0