Härliga helg! :)

Gårdagen började klockan sex i vanlig ordning. Dock utan en sovandes Patrik brevid mig och det är inte vanligt, haha! ;) Han var minsann på jobbet och gjorde sig förtjänt av några kronor :P

Jag och Emil spenderade förmiddagen utomhus och lekte i sandlådan, gungade och åkte rutschkana! Nöjd kille :D Vi gick sen in och Emil fick äta lite lunch. Det vart ju underbart fint väder på förmiddagen och jag ville inte spendera min dag inomhus så efter lunchen knallade vi ut igen. Emil fick sova i vagnen medans jag (och Ebba) fick mig en välbehövd promenad till Storheden och Ebba fick springa av sig all överskottsenergi. Underbart! :) Strosade på lite affärer och köpte Emil en till kepa. Nu blir han snygg till sommaren! ;) Kvart över ett vaknade Emil och halv två befann vi oss utanför Patriks jobb. Dock så slutade han klockan två men jag och Emil kollade på alla traktorer och lastbilar tills dess så det gick ingen nöd på pojken! ;)

Väl hemma igen så kom mamma och pappa förbi och fikade och firade Emil. Han fick sig en cykelhjälm (en trehjuling också men den fick han förra helgen) och lite duplo. Störtnöjd kille! ;) Då dom knallade hem så tog jag tag i operation damsugning. Var så sjukt mycket pärlsocker i hela lägenheten efter Emils kalas så det var ett måste!! Efter det vart det middag och sen gick jag och Emil till lekparken och busade :) Var inte ute särskilt länge alls för sen gick vi in och plutt fick sig ett välbehövt bad. Jag spenderade min kväll hos Anne och Joni med dom, Suzie&Magnus och Petri. Drack nån cider och vara social. Strax baki elva knallade jag hem och dom for vidare. En trevlig kväll :)

Idag
började morgonen också klockan sex, jag var då döende kändes det som! Drack inte alls många cider igår (3st) men hade en huvudvärk som hette duga! La mig på soffan och låg där till åtta - halv nio sen var jag normal igen! ;) Förmiddagen spenderade vi i lekparken med Emma&Henrik + barnen såklart :) Till lunch åt vi köttbullar och då Emil somnade passade jag på att promenera med Ebba till gränderna och hämtade hem bilen.. Sen då han vaknat till liv så tog vi bilen till Måttsund och spenderade våran eftermiddag där. Vi grillade och myste på ute i solen! :) Kom hem igen halv sju så det vart nästan läggdags på en gång för pluttis. Själv så har jag diskat och handlat och nu sitter jag här :)

Bjuder på några bilder från dagen! :)


Vattenpistol är hur kul som helst! ;)


Världens bästa! :)


Bus med faster! :D


Världens bästa Ebba!


Bus med farmor! :)


En galen och snorig pojk! :)


Faster och Emil ritar i solen..


En less faster kanske?! ;)


Ritar av fasters hand :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0