Snart Fredag..

Kvällens jobb slutade med bra resultat. Tillochmed bäst var jag! Kändes skönt att göra ett bra avslut på denna vecka. Så nästa vecka (Alltså på Söndag för mig) kan vi ju alltid försöka oss på en bra start?! ;)

Blev en snabb tripp till Dollarstore idag. där inhandlade jag sockar, igen. Jag har som någon konstig slags förkärlek till sockar därifrån. Haah! ;) Men denna gång slog jag på stort för nu vart det inte bara sockar till Emil utan till mig själv också ;) Sen så fick även Ebba ett hundben (som hon såklart dissade totalt! Otacksamma hund!) och nå pennor fick också följa med hem, alltid bra att ha..

Medans Patrik fixade lunch idag så tog jag tag i disken, verkligen på tiden. Efter lunchen tog jag och Ebba oss en promenad till dagis och hämtade hem plutten. Tog lite längre att promenera hem idag för vi fick sällskap av Anna-Karin och Ronja (plus lilla lilla Olivia som låg i vagnen) och Ronja gick hem heeeela vägen. Duktig tjej! Så det var därför det tog lite längre tid. Men det gjorde ingenting för jag hade ingenting speciellt att göra innan jobbet :)

Imorgon blir det som sagt stan en sväng förhoppningsvis, bara inte Emil får för sig att bli sjuk? Han hade tydligen varit supertrött idag sa Patrik plus att han blivit jättehes bara under eftermiddagen? Konstigt. Men men, vi får väl se imorgon hur han verkar, men om jag känner plutt rätt så mår han nog bra! :)

Nu ska jag sova. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0