Lyckad kväll :)

Igår fick det bli alternativ nummer två. Vi for till stan helt enkelt. Jag och Emil tog bussen in strax efter tio. Strosade runt i affärer tills klockan vart elva då Anne kom. Dock utan Kevin. Vi gick och käka lunch på M&P och sen gjorde jag ett tappert försök till att få Emil att somna i vagnen. Det gick inte alls! Nåväl.. Vi strosade runt ett litet tag till, fram till klockan ett. Sen åkte vi bil hem med Anne. Emil somnade såklart i bilen men det gjorde mig absolut ingenting, för sova behövde han!

Väl hemma lyfte vi över honom till våran bil, han fortsatte sova. For på Ica med Patrik där jag hämtade ut ett paket. Väl hemma igen så lyfte jag över Emil till vagnen, och han fortsatte sova! Så jag och Ebba tog oss en liten promenad och när vi kom hem igen så sov han Emil fortfarande! Så han fick ligga ute i vagnen och sova medans jag var inne och packade hans saker inför övernattningen hos farmor och Björne. Just innan tre vaknade hjärtat, lagomt tills vi skulle åka :)

Kvällen spenderade jag i Boden hos Frida&Daniel från jobbet. Jättefint bodde dom minsann, lite avis vart jag! ;) Och vi hade ju en himla tur med vädret så vi satt ute hela kvällen, grillade, drack och surrade! Jättetrevligt :) VI var en hel del människor också, närmare 17 stycken tror jag? Men kul var det :) Blev en sväng på Boden Alive också. Dock så vart jag inte där så länge eftersom pappa hade vägarna förbi Boden och då passade jag på att åka hem med honom! Men det gjorde inte mig nånting, skönt att komma hem relativt tidigt :) Så klockan ett var jag hemma och inte långt därefter sussade jag sött i soffan, haha! Imorse vaknade jag och gick över till sängen :)

Idag har vi inte alls gjort särskilt mycket. Hämtade hem hjärtat strax efter två. Sen vart det en sväng förbi mormor&morfar där vi åt middag. Patrik for iväg till Hertsön så jag, Emil och Ebba roade oss på egen hand. Gick ju bra det också ;) Var ute och lekte till just efter sex. Då gick vi in och badade, städade Emils rum och mös i soffan! :) Så halv åtta kom han i säng. Själv har jag tagit det lugnt.. Plockat lite, sett på tv, käkat onyttigheter och bara varit. Patrik kom hem redan halv tio men nu är han iväg igen, haha! Får väl se när han dyker upp? Antagligen nån gång efter att jag har somnat.

Nu tänkte jag se klart filmen jag ser på och sen gå och sova! Blir säkert en tidig morgon imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0