En perfekt dag!

Klockan ett - halv två for vi iväg mot Piteå. Och givetvis så hade det blivit kanonfint väder också, underbart! :) For till Elina och Lars och surrade några minuter och sen for vi + Elina&Jossan till Piteå stad för att strosa och gå på tivolit. Barnen fick åka lite karuseller, sen fick dom ett varsitt gossedjur plus lite godis och så fick Jossan sig ett halsband. Nöjda barn då vi packade in oss i iblen igen och for till huset deras :) Där väntade Lars, Wille och Ebba på oss.. Blev en massa utelek och surr för oss vuxna i trädgården! Till middag bjöd dom på grillat med potatisgratäng och sallad. Supergott! :)

Hem kom vi oss till åtta. La Emil och han somnade på stört. Inte så konstigt med tanke på att han sovit ca 30 minuter på hela dagen och sen hållt igång som en tok! ;)

Nu slappar jag och Patrik i soffan med en varsin cider och öl ;) Brorsan har dragit iväg till en kompis och ska sova där inatt så en kväll för oss själva är skönt :) Ebba ligger också helt däckad efter en hel eftermiddag på Durrudden ;)

Nu ska jag slappa vidare. Vad morgondagen har att bjuda på återstår att se.

Några bilder från dagen:



Tack för idag, slut för idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0