Död

Just precis så känner jag mig för stunden, död. På semestern fick vi sovmorgon, nästan varje dag! Men såklart så lämnade Emil kvar sina långa sovstunder söderut, nej dom skulle minsann inte med hem. Typiskt!

Nåväl.. Dagarna här hemma har flytit på bra. Söndagen spenderade vi inomhus på förmiddagen. Efter att Emil hade vilat så tog vi oss alla en promenad till Ica och tillbaka. Väl tillbaka så gick vi direkt till huset för att säga hejdå till pappa/morfar! :( Så igår flyttade han, riktigt tråkigt. Mamma/mormor flyttar först på Lördag så henne får vi se ett litet tag till :) I huset åt vi middag och mös på. Kvällen spenderades hemma med en efterlängtad och underbar dusch, i min egna dusch!! :) Sen låg jag bara i soffan och slöade hela kvällen, härligt.

Måndagen spenderade vi ute i lekparken med A-K och Ronja hela förmiddagen. Nu var det ett tag sen dom träffades så det var ju kul! :) Då Emil vilade passade jag på att sola lite på balkongen, tog det bara lugnt med andra ord. Då plutt hade vaknat till liv så tog vi oss en promenad med Ebba. Vi gick sen förbi mamma/mormor och sa hej och drack lite vatten.. Sen vidare till Statoil eftersom jag hade lovat Emil en glass. Dock så vart det jag som fick äta upp den. Inte för att det gjorde mig nånting! ;) Passade på att vara ute medans vädret inte sög så vi fortsatte roa oss i lekparken :) Klockan halv fem kom vi fram till att vi fortfarande inte hade varit och handlat så vi hade ju ingen mat hemma! Det slutade med att vi satt på Waldorf och åt middag ;) Gott och väldigt kul att bara åka iväg utan att det var planerat!

Idag är det tvättdag. Tyvärr så fanns det ingen annan tid än klockan sju nu  på morgonen (och jag måste tvätta, vi har ju varit på semester!) så har hunnit vara till tvättstugan en gång. Vad resten av dagen har att bjuda på har jag ingen som helst aning om. Det visar sig! :)

Ikväll får vi sovgäster hit hem också. Mamma och bror kommer hit och bor tills på Lördag. Trevligt med lite sällskap men usch vad jobbigt ändå! Haha. Jag är en hemsk människa, men jag tycker faktiskt att det är väldigt jobbigt att ha folk här hemma ibland, iallafall om dom ska bo här! :P

Nu ska jag snoka vidare..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0