Bättre dag än jag räknat med :)

Gokväll..

Blev inte en så farlig natt som jag trodde.. Han Emil höll sig vaken tills jag gick och la mig och då fick han komma över och sova i storsängen med mig. Halv fem vaknade hjärtat mitt igen och var skollhet och törstig, så han fick en alvedon, ny blöja och dricka lite vatten. Sen slocknade plutt och vaknade klockan tio noll noll igen! Så sovmorgon till oss, halleluja! ;) Med andra ord så vart det ingen vila för han Emil idag..

Förmiddagen spenderade vi inne eftersom det var kasst väder med regn och lite åska. Lunch ville han knappt ha men nån enstaka tugga fick han i sig som tur var. Febern var då borta och han var pigg och glad! ;) Halv två packade vi in oss i bilen och följde med A-K och barnen till Boden (av alla ställen, haha!) för att strosa en sväng på stan. Verkligen skönt att gå på stan i en annan stad, verkligen! Där strosade vi lite i affärer och gick sen och fikade, mjukglass fick det bli :) Klockan fyra drog vi oss hem igen..

Middag var vi inte alls sugna på så vi gav Emil middag (som han såklart inte åt) och sen vid halv sex gick hela familjen till Ica för att hämta ut mitt paket som hade kommit. Min efterlängtade dator!! Så nu sitter jag och skriver på min nya dator, så jävla underbar ;) Faktiskt första gången jag rör i den är just nu.. Patrik har fixat med den hela kvällen, installerat program och säkerligen nå annat.

Kvällen har vi spenderat här ute på gården. Druckit lite alkohol, spelat kubb och surrat. Emil har vaknat några gånger och varit helt dyngsur i svett! Stackars plutt :( Han fick en alvedon innan han gick och la sig för han kändes lite varm då. Just nu sover han i våran säng och mår gott :)

Imorgon ska vi kanske till Piteå och umgås med Elina och Jossan :) Gå på tivoli och mysa på :) Hoppas det blir så!
Nu ska jag sova, förhoppningsvis blir det inte någon jobbig natt inatt.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0