Härlig helg! :)

Godmorgon gott folk.

Fredagen blev lyckad, så jävla kul! :)
Morgonen började iallafall klockan nio, Patrik och Emil klev upp vid sex tror jag? Vi lattja på här inne med lek, bus och bad innan lunch dags. Medans plutt sov så packade jag hans grejer inför övernattningen hos farmor och så tog jag ut Ebba på en liten promenad. Emil vaknade och vi käkade mellis, gick ut och lekte en snabbis och sen vidhalv fyra for vi till Mjölkudden. Jag och Patrik for till Östermalm där vi käka middag, gott! :) Sen en snabbis på Bikbok där jag köpte två linnen (dom var till Suzie)och ett par leggings. vidare mot storheden där vi handlade alkohol och sen på Kappahl en sväng där Emil fick sig ett par byxor..

Sen var det bara hem och fixa iordning sig. Duscha, sminka sig, dra på sig nå kläder (helst fina dock!) och jaa.. allt sånt där man brukar pyssla med! ;) kvällen spenderades här hemma med Suzie, Moa och Elina (Elina var nykter). Vid elva kom taxin (Eeeeerik såklart :) och vi  for till staden. Först gick vi på Allstar men det var inge kul alls där så vi gick vidare till Olivers och där hade vi superkul! Iallafall jag, haha ;) Vet inte alls vad klockan var när jag slängde mig i säng, men gissar på att den var strax efter tre. Däckade gjorde jag på en gång, jag var så himla full och trött!

På Lördagen så vaknade jag vid halv elva. Låg i sängen till halv tolv och bara drog mig, skönt som tusan! Måste passa på medan Emil sover borta för annars kan jag ju inte göra så! :) Klev upp, tog ut hunden och gick på statoil en snabbis där jag införskaffade lite cola och en färdigpizza till mig och Patrik. Käkade och slappade på soffan till klockan två, då började jag röra mig mot Mjölkudden. Emil hade varit supersnäll hela tiden och han hade sovit till klockan åtta på morgonen! Så med andra ord fick dom sig en rejäl sovmorgon även fast Emil sov där ;) Vi for hem och även Hjalle följde med, han har sovit hos oss inatt. Väl hemma packade jag upp allting och for sen på storheden där jag handlade på apoteket till Ebbas sår och sen hämtade vi middag från korvgubben. gött! ;)

Emil gick och la sig efter sju och jag plockade ihop och diskade. Sen gick jag till Suzie där vi satt och surrade till klockan vart elva och då gick jag på Statoil och sen hem. Nu sitter jag här och känner mig helt död. Emil vaknade halv sju så det var ju inte så farligt, men då kanske jag somnade halv två? Så det blev ändå inte så många timmars sömn. Får ta igen det inatt och imorgon ;)

Idag är det jobb på schemat. Enda nackdelen med att festa är ju just det att Lördagen går som åt till att vara bakis och bara ta det lugnt, sen jobbar ju jag nästan alltid Söndagar så jag hinner som inte göra nånting innan jag ska tillbaka på jobbet. Men fredagen var så himla kul (enligt mig) så det var det lätt värt! ;)

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag hade precis lika kul jag med :D

2010-02-28 @ 09:38:45
URL: http://moanystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0