Tillbaka till rutiner, iallafall lite..

Godmorgon!

Imorse överraskade Emil mig med att sova till klockan åtta, lovely! ;) Ibland blir man ju förvånad..

Gårdagen spenderade vi hemma och ute på förmiddagen. Lekte i lekparken och strosa runt lite med Ebba. TIll lunch åt vi palt och sen fick plutt vila en stund. Själv tog jag det lugnt, nötte dator, satt ute i solen ett tag och for iväg på ett ärende. Just före halv två vaknade plutt så då gjorde vi oss klara och for sen till stugan. Där spenderade vi våran eftermiddag ute i solen! :) Patrik och Björn målade stugan och vi andra tog det baaara lugnt ;) Grillade korv som vi åt till middag och myste på! :)

Hem kom vi redan innan sex, var tvungen att tvätta. Emil kom i säng till klockan åtta. Då blev det plock här hemma, en dusch och halv tio var jag hos Jenny. Stannade itne alltför länge eftersom klockan var rätt så mycket, men surr han vi med iallafall ;)

Idag vette tusan vad vi ska syselsätta oss med. Patrik började jobba idag efter 1 månads semester. Känns tråkigt, men samtidigt lite skönt med någorlunda rutiner igen! Så vi får se vad vi gör denna dag :)

Nu ska jag surfa vidare!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Absolut! Jag är ledig hela veckorna nu iaf en månad framöver, så jag välkomnar förslag till att fördriva dagarna med :)

2010-08-02 @ 19:32:59
URL: http://www.rockstarmadre.wordpress.com
Postat av: maria

haha, jaa vi får hoppas han inte börjar behöva sövas när han blir en så där 14-15 år :D nä men det är såå mkt värt att slippa hålla på o söva barnen. iaf JAG vill ha den tiden på kvällen för mig själv, även om den mest går åt till att städa, tvätta, diska osv osv så är det så skönt att göra det i lugn och ro! :) så jag hoppas verkligen det håller i sig med meja också!

2010-08-02 @ 20:35:35
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0