Någon som saknar sin hund?

Godkväll.

Blev en snabb sväng för mig själv på staden då plutt sov efter lunchen. Tänkte kolla om dom fått in vinterjackor ála Lisa deluxe, men icket det. Eller jo, Hägglunds hade fått in men inte alla modeller, så jag väntar ett tag till. Tänkte att jag för en gångs skull skulle vara ute i god tid, men nu var jag fan för tidig! Haha ;)

Nåväl.. Då plutt vaknade till liv tog jag ut Ebbs en snabbis och sen drog vi alla (förutom Ebba) till stugan. I vanliga fall brukar ALLTID Ebba få följa med, springa och skutta i skogen som hon älskar. Varför hon inte fick följa med denna gång var för att det kommit dit en bortsprungen hund?!! Anki hade hört att nånting kraffsade på dörren då hon var på väg ut. Och där stog hunden, alldeles blöt av allt regn som föll från himlen! :( Stackars hund. Hon åt som att hon aldrig sett mat! Det var iallafall en tik, påminde lite om huskey blandning. Svart, grå och vit var hon, kanske kring 2-3 år? När vi kom dit möttes vi av denna underbart fina hund. Underbart fin var hon!! Riktigt kel sjuk och hur go som helst. Och hon tyckte verkligen om Emil!! :) Vi kallade henne för Stina, iallafall enligt farmor Anki ;) Polisen hade heller inte fått in någon anmälan om en bortsprungen hund? Konstigt enligt mig. Nåväl, hon får iallafall vara i stugan med Anki, Björn och Jalle tills imorgon. Sen får vi se vad som händer!  Så ifall du vet om nån som blivit av med sin hund, hör av dig!!

Vi åt iallafall middag där och sen var vi hemma igen till klockan sex. Nu ikväll då Emil somnade så gick jag och Ebba på en långpromenad med A-K runt storheden! Så jävla skönt :) Ebba var gode nöjd som fick springa fritt mestadels :) Nu har jag precis kommit ut från duschen och har plockat fram godis skålen sen igår. Blev inte alls många godisar som slank ner i min mage igår eftersom jag somnade i soffan, haha! :)

Nu ska jag se film, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0