Måndag.

Har varit en cool lugn dag idag. Förmiddagen spenderade vi inomhus, halvt död, haha! Trött till tusen var jag. Medans Emil vilade efter lunchen passade jag på att dona lite här hemma. A-K, Johan och flickorna kom kring två tiden på besök. Snälla Johan skulle koppla in tvättmaskinen åt oss som stått i ca 2 år (Skämmes på oss!) men det gick minsann inte. Var någon jord sak i uttaget som inte fanns? Nåväl, ska ringa lulebo någon dag så det blir fixat nån gång.. Johan och Olivia gick sen hem och A-K och Ronja stannade kvar och lekte. Jätte trevligt! :)

Strax efter tre då dom gick hem så gick vi ut med Ebba på en liten promenad. Väl hemma igen gjorde jag korv och spagetti till middag, gött ;) Efter maten blev det ännu en promenad, men denna gång till Ica och tillbaka.. När vi sen kom hem var klockan redan kvart i sju så Emil fick se på bollibompa medans jag städade undan i hans rum, sen vart det kvällsbestyren och sen sängen för plutt.

Kvällen har jag spenderat med att diska, plocka undan, duscha och nöta dator! :) Nu har jag kollat på varenda jävla sida känns det som så nu vet jag inte vad jag ska göra längre?! Kanske bara lägger mig i soffan och slappar, kändes som en bra idé :)

Imorgon är det dagis för pluttis. Vad jag ska sysselsätta mig med har jag ingen som helst aning om. Jag, Ebba, A-K och Olivia tänkte väl ta oss en promenad runt Kyrkbyn om vädret tillåter. Hade varit skönt! :) Sen får vi se vad som händer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0