Ännu en dag förbi..

När man är ledig så går dagarna superfort! Även fast man inte gör något särskilt speciellt. Konstigt att det alltid är så!

Nåväl, då plutt vaknade gick vi ut på äventyr. Var ute till klockan vart närmare halv fyra, då for jag och Emil till coop där vi mötte upp Anne och Kevin. Anne handlade hem lite och jag köpte bara godis, till påskägget och till mig själv ;) Sen for vi vidare hem till dom där ungarna lekte och stojade och jag och Anne surrade (så gott det gick, då barnen inte överröstade oss med andra ord!) i köket medans hon fixade middagen. Jag och Emil blev bjudna på middag idag (rättare sagt; jag bjöd in oss själva, haha! ;) Blev potatisbullar, bacon och lingonsylt. Supergott! Har inte ätit det sen skoltiden så jag kom faktiskt inte ihåg om jag tyckte om det eller inte, men det gjorde jag :)

Ikväll har Emil fått sig ett välförtjänt bad. Det gillas av både han och mamma! Dom luktar såååå gott när dom är nybadade :) På ett tag ska jag åka förbi Anne och chilla. Alltid trevligt med sällskap :) Måste bara vänta på att Patrik och Ebba kommer hem, dom for iväg en sväng.

Och imorgon är det påskäggs dags. Hoppas Emil blir glad för sitt påskägg. Med sina bilar, traktorn och lite lite godis :) Han ska få det på morgonen så han hinner leka med sina nya saker :) Sen blir det förhoppningsvis påskmiddag hos min mamma och pappa. Det är det som är tanken iallafall, dock så var min bror sängliggandes igår hela dagen pga illamående och idag har tydligen pappa legat hela dagen :/ Men vi får se imorgon. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran också för en gångs skull.

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0