Usch så tråkigt.

Gokväll.

Dagen har varit relativt lugn. For och fixade mina ärenden efter att jag hade skrivit förra inlägget. Emil vaknade strax baki ett så vi lattjade på här inne ett tag och sen gick jag, Emil och Ebbs ut på en promenad. Stannade på ängen och släppte lös bägge två på grönbete ;) Ebba fick springa efter bollen och Emil lekte i ett fotbollsmål. Snacka om att dom är lättroade?! ;D

In kom vi strax före tre. Jag fixade det som skulle fixas och sen for jag till jobbet. Ikväll har det gått rätt så bra, har haft bättre dagar men ännu fler sämre, haha. Jag var då nöjd med procenten så att säga! :) Nu ikväll har jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt och bara varit.

Imorgon är det dagis för Emils del. Hoppas han är glad och full i bus! Så dagispersonalen får se den Emil dom känner igen sen starten :) Själv ska jag dra en sväng förbi hos Lulebokontoret och hämta ut en ny toasitts. Har tänkt göra det i flera månader men det har inte blivit av, så imorgon ska det bli av! Sen blir det väl lugnt innan man ska hämta hem plutten. Hoppas han sover länge imorgon.. Jag känner då inte för att kliva upp klockan 5-6 tiden som Emil och Patrik gjorde idag. Nejnej!

Nu ska jag slappa i soffan med mitt godis innan sängen ropar. Ska minsann försöka komma i säng tidigt, men vi får väl se hur det går med det.

Sov gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0