Snart ledig ;)

Hejhejhallå.

Morgonen började strax innan sju, helt okej för mig. Klockan nio lämnade jag plutt på dagis och han vart lika glad som alltid! :) Så skönt att Emil verkligen trivs som fisken i vattnet. Han leker och stojar och är hur snäll och go som helst, säger personalen. Det är ju klart att det värmer! :)

När jag kom mig hem så åt jag frukost och sen gick jag och Ebba ut en sväng. Hon fick springa fritt och härja på. Lycklig hund! :) Nu har jag precis plockat undan här hemma, det som är kvar är den lilla disken. Ska ta tag i den snart och sen ska jag mest troligt till Anne och hälsa på en sväng. Bäst att åka till Anne vid tolv tänkte jag för då vet jag att Emil har somnat på dagis. Somnar han inte så ringer dom och då måste jag häma honom. Så onödigt att åka iväg innan om det skulle bli så att jag måste hämta honom för då hinner jag inte vara där nånting nästan.

Ikväll är det jobb och sen helg! Längtar :) Och på Lördag kommer Patrik hem. 10.20 går flyget från Arlnada! :) Så jag (och kanske Emil) åker och hämtar honom där vid halv tolv nån gång. Det blir bra! :)

Justja, disken var det ju.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0