Slut på hjärnceller för denna dag.

Just i detta nu så känns det som att mitt huvud är helt jävla tomt. Känner mig så trött så trött, mestadels psykiskt. Men det gåt över, nu ska vi inte hänga läpp! :P

Emil sov ca två timmar idag. Helt underbart skönt var det, och nöjd var han efteråt. Oooh ja! ;) Under tiden han sov så han jag med att diska, plocka undan en hel del, äta kov med bröd och surra i telefonen! Så jag han med mycket tycker jag :) Strax baki två gick vi ut på en liten prommis. Kände mig tyvärr inte så motiverad idag, plus att jag kände mig rätt så stressad. Nåja.. Iallafall så gick vi och kastade boll med Ebba, det är grymt uppskattat! :) Sen gick vi hem och lämnade Ebba och for sedan mot Mjölkudden. Lämnade av Emil hos farmor sin och jag for vidare till Boden.

På jobbet idag gick det underbart bra! Ännu en gång kan jag säga att det har varit bästa dagen sen jag började jobba igen! Och det var ingen liten höjning heller. Det ni!! ;) Men bara för att jag skriver såhär nu så kommer det säkert gå käpprätt åt helvete imorgon, bara för att. Vi märker ju :)

Kom mig hem för inte så länge sen, grymt skönt är det att vara hemma. Det hade gått bra med Emil idag. Emil och Björn hade varit på en promenad medans Anki gjorde middag. Sen gick Anki och Emil in till stan och tog bussen därifrån hit till Gammelstad. Då hade dom varit en sväng på statoil och sen i lekparken här ute. Där dom förövrigt träffade Suzie och magnus med barn :) Emil var tydligen slut som artist sen då dom kom in så han däckade tio i sju!

Nu ska jag koka img lite lyxmiddag, nudlar! Förhoppningsvis så blir det en tidig kväll, ska iallafall försöka ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0