Skjut mig

Emil, Emil, Emil... Varför vakna så tidigt?! Idag behagade plutt att vakna redan klockan fem!! Fast som tur är så har vi iallafall legat i sängen tills nu för en liten stund sen. Vi har myst och ätit välling i sängen med förhoppningar att han skulle somna, men icket. Jag var inte tillräckligt snabb med vällingen tror jag, typiskt!

Nåväl.. Klockan elva ska vi äta lunch och sen är det bara att brumma till Kallax flygplats! ;) Får se om Emil slocknar i bilen, isåfall sitter vi i bilen och inväntar pappa Patrik. Annars går vi in :) Skulle vara kul om Emil höll sig vaken för han har aldrig varit på Kallax, så då blir det något nytt och spännande för honom! :P

Annars idag blir nog dagen mestadels lugn. Iallafall under dagen! Ikväll däremot så är det fest :D Visst är jag snäll som far iväg på fest samma dag som Patrik kommer hem? Haha :) Men det är ingen fara, det vet jag för det sa han! Patrik ska vara hemma och goa med Emil, det är ju ändå 2½ vecka sen dom träffades. Plus att jag känner att jag hemskt gärna vill ha lite lite egentid då jag har varit "ensamstående" med både barn och hund så länge. Så en fest åt mamma Lisa skadar inte! ;)

Nu ska jag sätta mig i soffan och goa med Emil. Förhoppningsvis så somnar jag inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0