Jag känner mig naken!

Jag hatar att vara utan mobiltelefon, jag känner mig så naken utan den. Jag som alltid har den med mig vart jag än far, men nu kan jag inte det! :(

Nåväl.. Gårdagen blev sådär. Förmiddagen började bra, lämnade Emmil på dagis halv nio och for sen hem. Åt frukost och fixade lite hemma. Klockan tio så var jag och Ebba hemma hos Jenny och Dolly. Vi tog oss en promenad och stannade på Björx pizzerian för en lunch. Gott! :) Jag och Ebba var hemma till klockan tolv igen eftersom jag hade på känn att dagis kunde ringa för Emil har gått och blivit förkyld! (Eller är det svininfluensan?!)

Halv ett ringde telefonen och visst var det dagis. Jag for och hämtade hem plutt som inte alls såg särskilt pigg ut! Väl hemma så slängde jag han i säng med förhoppningar om att han skulle somna, men icket. Han hade iofs sovit nästan 1 timma på dagis men han såg fortfarande helt slut ut. Nåväl, istället tog vi oss en promenad allihopa och efter det for jag och Emil och handlade. Redan då såg han grymt mkt piggare ut! Bra :)

Väl hemma tog jag tag i disken medans Patrik gjorde middagen. Efter maten så fortsatte jag med disken (blev aldrig klar innan maten, hah!) och sen gick jag, Emil och Ebba ut. Gick en liten liten runda så Ebba fick röra på sig och så stannade vi till i en lekpark så Emil också fick röra på sig! ;) In kom vi strax baki sex så jag var tvungen att åka nästan på en gång till föräldramötet på Dagis. Mötet höll på från 18.30 till närmare 21.00 så läääänge satt vi där. Men intressant var det!

Tanken var att jag skulle åka till Anne efter mötet så hon fick klippa min lugg. Men jag var så sjukt trött så jag for hem istället, väldigt skönt måste jag säga! :) Hemma kollade jag på tv och vek all tvätt, så nu är det gjort :) Dessvärre har vi haft ännu en helvetesnatt med Emil :( Men den här gången började det redan vid tio snåret. Inom loppet på en timma fick jag ta upp honom 2 gånger och suga ut en massa snor, och nu snckar vi en maaaaaassa snooor!! Att det kan finnas så mycket snor i en sån liten näsa? Nåväl.. efter allt rensande, ett blöjbyte, och välling så blev det tyst! Yeees. Men enbart för en liten stund. Så jag gick och la mig och tog över plutt till våran säng och då gick det mycket bättre. Vet inte hur många gånger vi har vaknat inatt men vi klev iallafall upp halv sju. Jag är trött! Ikväll ska det bli en tidig kväll så man orkar med ifall det blir ännu en jobbig kväll.

Så idag får Emil stanna hemma från dagis! Han är jättepigg och alldelens för busig men för säkerhetsskull så får han stanna hemma. Det blir nog bra, får gå ut och rasta honom sen! ;P

Nu ska jag kila vidare..

Kommentarer
Postat av: Helena

Hooh, kan förstå att du känner dig naken! Mobilen följer en alltid haha. Undrar vad som känns värst, att datorn eller mobilen krashar?

2009-09-16 @ 11:33:40
URL: http://completelyme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0