Full fart hela dagen!

Jajjemen. Fullt ös hela dagen har det varit, fastän jag har varit så trött så trött. Fast iofs så är det därför jag hållt igång, just för att inte somna! ;)

Halv tio klev jag och Emil in hos Marie, John och Vincent. Barnen lekte och vi surrade och fikade. Gött :) Barnen åt lunch och sen var det sovdags. Halv tolv drog vi oss hemmåt och Emil slocknade på stört i bilen. Trött kille. Lyfte över han till sängen och där sov han till närmare halv två! Andreas bjöd Patrik på käk från MAX idag till lunch och frågade om jag också ville ha? Eftersom jag fortfarande var på dåligt humör pga den förbannat dåliga natten och brist på sömn så sa jag ju såklart nej. Gissa om jag ångrade mig då dom satt och åt? Givetvis! Så typiskt, det ska då fan alltid bli så, haha.

Nåväl.. Klockan två kom vi oss till stan (Jag och Emil) där vi mötte upp Sara&Emma på Roasters för en fika. Emil fick en egen muffins och nästan hela åt han upp! Jag tror han gillade muffins? ;) Halv fyra var vi hemma igen och strax därefter gjorde jag middag åt Emil. Idag vart det Fiskbullar och makaroner, härlig blandning va?! HAHA. Hade slut på potatis vilket jag inte visste om så det fick bli makaroner, men det gick ner det också ;)

For sen och handlade på Willys. Kom oss hem med två nya nappflaskor+napparna till, (Har nu släng dom två han hade eftersom dom var så gamla och nötta) 2pack nappar, välling från 15 månader, (Kanske han sover längre om han äter sån välling? Vem vet?!) smör, mjölk och shampo! Dyrt blev det också, men måste man så måste man. Väl hemma packade vi upp varorna och gick sen ut med Ebba. Ebba hade spring i benen så hon fick jaga bollen medans jag jagade Emil, haha. Klockan sex fick han bada och strax före sju hopp i säng. Även ikväll (likaså igår) så ville han inte ha någon välling, det är bara nappen som gäller och så springer han till sängen! Med andra ord kan han inte vara så jäkla hungrig. Han gör ju som han vill.

Patrik for till en kompis i Boden och jag har plockat och donat på här hemma. Disken är kvar men den tar jag imorgon, orkar inte med den ikväll. Kom mig just ut från duschen, en välbehövd sådan! Underbart skönt var det :) Nu tänkte jag enbart slappa och invänta Patrik så kanske jag orkar åka och köpa nå karra? Vi får se :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0