Dystert Söndagsväder.

Godmorgon. Eller ska man kanske säga Godlunch? ;) Gick och la mig kvart över elva igår, jävligt bra gjort tycker jag! Tanken var ju att gå och lägga mig tidigt så jag inte skulle vara så trött på morgonen eftersom Emil har börjat vakna klockan sex igen. Dessvärre så vaknade han inatt/imorse vid fyra, halv fem tiden och var superduper ledsen! Ingenting hjälpte förutom välling. Och jag som alltid har varit så nöjd att Emil i princip aldrig ätit på nätterna (han slutade äta på  natten vid 3-4 månaders ålder), men nu ska han till och börja?! Var är det här? Jag hoppas verkligen att det bara är något tillfälligt och som ger med sig snart. Helst idag! Nåväl.. Han somnade iallafall om efter ett tag och tio över åtta ringde Patrik och väckte oss. Så då var det bara att kliva upp.

Morgonen har spenderats här hemma. En promenad till Statoil tog vi oss med Ebbs så hon fick rastas en snabbis och så köpte vi mjölk. Till lunch stekte jag pannkakor (Ovanligt??) som vi smaskade i oss och sen fick Emil sova. Han sover nu och har gjort det sen kanske en halvtimma tillbaka? Hoppas han sover minst till ett, hade varit superbra! Jag har då hunnit diska och dona nu efter maten, det som återstår är tvätten men den ska tvättas upp ikväll :)

När Emil vaknar så ska vi ta en prommis med Ebba och sen åker vi till farmor Anki där det bjuds på middag! :) Emils faster Sara fyllde år förra veckan (tror jag det var??) så det firar vi idag med middag! Det blir trevligt :)

Nu ska jag ta mig en rök och sen slå mig ner i soffan och känna lugnet tills terroristen vaknar! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0