Det gick bra!

Gokväll.

Var så sjukt trött imorse då jag endast hade sovit 4-5 timmar under natten, så direkt jag kom hem från dagis (halv tio var klockan) så la jag mig i sängen och slocknade! Hade ställt klockan på elva men jag sov till tolv. Sjukt trött var jag! Men ack så skönt det var ;) Då jag vaknade så for jag och Ebba på Djurmagazinet och handlade hundmat, sen hem och lämnade Ebbs och så for jag vidare till Lotta som fyller år idag! :) Så det var jag, Lotta, Jenny och Ida som fikade och surrade. Jättetrevligt :)

Kvart i två for jag till dagis för att se vad Emil gjorde. Han satt och lekte med en ketchup flaska, tänk vad kul dom kan ha för egentligen ingenting?! ;) Han hade sovit på dagis.. dock inte så länge, max en timma sa dom. Men bättre än ingenting! Han hade varit jättearg då dom skulle sova för inte fan ville han sova, han ville ju leka. Men vid tolv så hade han somnat i Karins knä :) Så han hade sovit på madrassen mellan tolv och ett. Jag är då nöjd eftersom det var första gången! :)

Vi for hem och tog en snabb promenad med Ebba och sen gick vi till mamma och pappa. Där lämnade jag Emil och Ebba och for sen till jobbet. Även denna dag har gått rätt bra, hamnade på 29% så jag är nöjd! Imorgon är sista dagen med jobb och sen är det helg i hela tre dagar! :D Jag jobbar på Måndag och är sen ledig på Tisdag, nice! ;) Tog ledigt eftersom det är föräldramöte på Dagis halv sju och det vill jag inte missa.

Nu mina kära vänner. Nu ska jag slå mig ner i soffan och äta lite tårta! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0