VIlken frukost!

Godmorgon. Idag behagade Emil att vakna redan klockan FEM! Då hade jag gode lust att låsa ut han på balkongen! (Det är ett skämt, okej!) Nåväl.. Han fick springa och härja fritt i vårat sovrum (vi stänger alltid dörren så fort han sover med oss så han inte river hela lägenheten, haha) fram till närmare sex. Då klev jag också upp! :)

Nu är plutt på dagis. Även idag så gick dom ut för att kolla på grävskopan som gräver på dagisgården, och även denna gång fick jag kämpa med att få på honom vintervantarna! Vilket jäkla projekt alltså. Men nu är dom då på minsann! När jag for därifrån så svängde jag förbi Statoil där jag handlade cigaretter, cola och en chokladbit. Så just nu sitter jag och äter choklad och dricker cola, till frukost! Usch vilken dålig frukost, men ack så god ;) (Jag har faktiskt ätit två mackor tidigt imorse också, så det här fick bli en extra frukost ;)

Så vad ska jag hitta på idag då? Tanken var att jag skulle städa badrummet eftersom jag inte gjorde det igår. Men nej, jag orkar inte! Jag får ta det en annan dag. Däremot så ska jag förbi Onoff då dom har öppnat för nu ska jag avbeställa telefonen IGEN och aldrig mer beställa en telefon av dom!! Åter igen så sa dom att det endast skulle ta 3-5 dagar. Men hur många dagar är vi upp i nu? 9 st. Jag ger upp, i surender! (Stavas det så??) Hädanefter så kommer jag ha gammelrucklet som jag har idag. Vi ska lämna in Patriks telefon på lagning så han också går att nå, så nån gång längre fram då jag (egentligen) har råd så köper jag en ny telefon. Men inte nu, nej.

Även lulebo tänkte jag passa på att svänga förbi. Hämtade ju ut en ny toasits för ett x antal veckor sedan som inte passade. (Har inte ens öppnat förpackningen, jag ser ju att det inte är rätt) Så nu är det på tiden att jag hämtar ut en ny, tror tillochmed att jag vet vilket märke vi har på toan också, haha! (Ser ut att vara exakt såna vi har på jobbet :) Nu tror alla jag är dum i huvudet som inte kollar vilket märkte vi har. Men då ska jag informera er alla att det finns inte ett enda märke på våran toa! Konstigt va? Jag antar att det inte finns några eftersom toan är relativt gammal så det kanske har nötts bort? Vad vet jag? :)

Nu har jag bannemig skrivit långt.

Kommentarer
Postat av: Marie

Men säker att det om balkongen var ett skämt, erkänn nu Lisa. ;)

2009-10-22 @ 12:19:19
URL: http://rudies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0