Godmorgon!!

Äntligen har vi sovit lite längre än vad vi brukar göra. Idag klev vi upp fem över åtta, det ni! :D Däremot så vaknade Emil vid fyra fem tiden och bökade jättelänge innan han fick välling och somnade om igen. Nåja, jag slapp ju kliva upp den tiden iallafall ;)

Igårkväll var jag hos Anne och surrade strunt. Var inte där alltför länge, kom mig hem till tio. Åt lite kvällsfika och gick sedan ut med Ebba för en sista rastning. Klippte klorna på Ebba och sedan borstade jag henne. Snacka om att hunden släpper hår?! Ojojoj, vad mycket hår hon släpper. Då kom jag på den braiga idén av att hon skulle duschas! Sagt och gjort, Patrik fick lyfta i och ur henne ur badkaret och ren och fin vart hon! :) Varför jag fick för mig att göra det klockan elva på kvällen går ju att ifrågasätta, haha! ;)

Idag har jag en städ och tvätt dag! Ska förövrigt dra igång med damtorkningen nu snart så har jag det gjort. Ska ta badrummet medans Emil vilar och sen när han vaknar så tar jag och damsuger och skurar. Det blir bra! :) Klockan tolv har jag tvättstugan, superkul! Not. Men då får vi alla kläder/sängkläder/handdukar rena, underbart! :)

Nu ska jag vara social med min son medans han är på bra humör, haha! :P

Kommentarer
Postat av: jonna

men du e väl ledig på dagarna jue;)

2009-10-04 @ 21:11:28
URL: http://jonna1983.blogg.se/
Postat av: Fanny

Jo jag var inne på fransk bulldog tidigare för dom är ju så grymt fulsnygga! Men när jag fick höra att dom inte kan föda normalt för att deras huvud är större än vad bäckenet klarar av så kändes det så sjukt och då var jag inte intresserad längre..

Men Basset är ganska fulsöta dom också, och verkar vara störtsköna :) jag har mailat med en uppfödare så vi får se vad som händer!

2009-10-04 @ 21:23:35
URL: http://onmyroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0