Ännu en ny vecka.

Sådärja, då var det Måndag igen.

Gårdagen vart lugn. Emil vaknade strax innan två (jag väckte honom, hehe!) så då fick han lite mellis och sen knallade vi ut i det fina (och kalla) vädret, även pappa Patrik och Ebba hängde på. Vi gick till ängen vid vattnet där vi kastade boll med Ebba och Emil sprang runt runt. Sen fortsatte vi promenaden ett tag till och sen hit hem.. Stannade ute på gården ganska länge och surrade med några grannar medans Emil sprang runt och gjorde hyss! ;) Gick in och gjorde middag till plutten, blev en enkel middag på korv och potatis.

Efter det så slängde jag i två maskiner med tvätt (som tur var hade vi lite tvätt så allt rymdes i 2 maskiner! :P) och sen for vi på Ica Maxi och handlade lite nödvändigheter och lite gott till kvällen :) Resten av eftermiddagen bestod av ingenting alls. Mös på här hemma! Emil somnade klockan sju och då gick jag och Ebba ut en snabb sväng. Väl hemma så diskade jag och donade på och sen tog jag mig en efterlängtad dusch! :)

Såg Superman på tv och drack cola och dippade morötter, supergott! :) Kom mig i säng just innan tolv och upp klev jag halv nio, lovely! Patrik och Emil gick upp halv sex, hehe ;) Sen dess har vi inte gjort nånting alls. Tog morgonsvängen med Ebba till mamma och pappa där jag hämtade tidningen och sen hem igen. Till lunch fick Emil äta palt, gott :) Sen fick han gå och lägga sig redan kvart över elva, han var helt död av någon konstig anledning?! Jag han bara precis sätta mig vid datorn så plingade det på dörren, det var Emma! :) Hon kom in och sa hej och vi surrade ett litet tag. Nu har hon precis åkt hem. Emil vaknade nyss till liv (FAN) men det låter som att han har somnat om igen. Jag hoppas då det för lite längre måste han minsann sova!

Nu ska jag ta och fortsätta dippa mina morötter och bara njuta av lugnet i soffan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0