Stormvindar!

Usch och blä. Det blåser nå så jävulskt ute. Skulle inte förvåna mig om barnvagnen kommer lyfta när vi går ut, för det blåser extremt mycket! Inatt har det också blåst. Inte för att jag har märkt av det (när jag väl sover så sover jag som en stock!) men en hel del andra har gjort det. Stackars människor ;)

Morgonen började klockan sju, en helt okej tid för mig! Sen dess har vi ätit välling&frukost. Emil har sprungit runt runt i lägeneheten och skriker, men det är ju inge ovanligt. Alla som känner Emil vet att han är vääääldigt hödljud, haha! :) Har precis slängt han i säng och jag hoppas han somnar. Åtminstone att han vilar en liten stund. Annars kommer han aldrig orka med dagen. När han har blivit tyst och somnat tar jag ut Ebba i stormen. Undra vad hon tycker om det här vädret? Hon tycker inte inte om att det blåser mycket och inte regn heller. Och det regnar också, men bara lite. Spännande att se :P

Nu ska jag fortsätta se på barnprogram och invänta att det blir tyst från Emils sovrum.

Kommentarer
Postat av: maria

men tyyyp! henrik fick en chock när han ringde telefonbanken o kolla om han fått pengar ;) haha

2009-05-28 @ 09:09:19
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/
Postat av: maria

hehe ja alltså jag hade ju inte ens brytt mig om o kolla (brukar alltid kolla några dagar innan tills det kommer ;)) eftersom jag trodde det skulle vara så lite =) hur länge har patrik jobb nu?

2009-05-29 @ 08:00:50
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/
Postat av: maria

jag vet knappt när midsommar är, haha. men han har fram till 18/6 än så länge. jag HOPPAS det blir nå mer! vart ska ni bort?? =) nu blir ja nyfiken!

2009-05-29 @ 08:27:58
URL: http://mittlivmedmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0