Blir ALDRIG som jag planerat

Nejnej. Planen var ju att färga håret och baka. Lyckades färga håret men där tog det stop! Men det berodde också på att vi fick oväntat besök av Maja och Andreas :) Så vi satt och surrade och grabbarna drack nån öl och jagtog mig ett vinglas (usch! haha) Maja var trött och gick hem. Halv tolv gick Andreas hem och då var det då fan ingen idé att baka, haha! Så det blev sängen för våran del..

Idag däremot så MÅSTE jag baka. Eller rättare sagt ikväll ska jag göra det. Men då blir det att baka allting på en och samma gång för hinner inte med nå sånt imorgon. Då ska jag städa innan folket kommer ;) Om nu någon kommer?
Så en påminnelse, alla som jag känner och umgås med är bjudna på kalas imorgon. Välkommen!

Idag ska jag en sväng till Dollarstore igen och köpa dom gröna gardinerna så får vi se om dom passar. Hoppas på det. En promenad blir det också så Ebba och jag får röra på fläsket. Sen får vi se vad som händer. Tar kanske promenaden till Rimi så jag kan handla det sista. Hade ju som varit bra att ha :)

Nu ska jag underhålla Emil. På tal om Emil.. Idag var det Patriks tur att kliva upp med honom. Vet ni när han vaknade idag? 05.15, mohahahha ;D

Kommentarer
Postat av: Jenny

Som vanligt så slår ju mitt dåliga samvete in när jag hör att kanske ingen kommer, inte ENS vi:( men de visst du ju iofs:) Nåja vi ses på ju måndag:)

2009-05-02 @ 14:01:11
URL: http://idajennymaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0