Bra väder men arg ändå.

Emil vaknade två och då var jag på sjukt dåligt humör! Går inte in närmare på varför, onödigt att skriva vissa saker i bloggen. Nåväl, vi gick ut iallafall med pulkan och Ebba såklart. Tänkte ta en längre sväng eftersom det var så underbart väder, men mitt dåliga humör och en cp-hund som slet i kopplet gjorde att vi endast var ute 10 minuter! :( Orkade verkligen inte nå mer, kaffet kokade över som man kan säga :)

Gick till parkeringen och mötte upp Malin som kom på besök, då vart jag genast på bättre humör! :) Så vi satt här och surrade i en timma ungefär, sen for hon hem och jag gav Emil gröt. Nu sitter jag och väntar på att få åka och träna. Vill iväg och inte vara hemma, blir säkert på ännu bättre humör då jag fått träna och köra slut på mig. Det behövs verkligen!!

Har sjukt dåligt samvete för hunden också. Hon behöver verkligen ta sig ut. Måste ta en längre promenad imorgon, kanske  gå runt storheden? Någon som vill haka på? Marie? Jenny? :) Ska till BVC med Emil imorgon också, halv tio ska vi vara där. Spännande att se hur stor plutt har blivit ;)

Nu ska jag mysa med Emil innan jag ska iväg, blir Patrik som lägger han ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0