Klibbigt värre!

Godmorgon.

Blev att grilla igår iallafall :) Emil vaknade klockan fyra så jag packade hans lilla väska och kvart över fyra var Patrik hemma, så det var bara att gå ner till bilen. Ingen var i stugan då vi kom så jag och Emil satte oss i bilen och inväntade farmor Anki för det var alldelens för myggigt för våran del. USCH! PAtrik slängde snörde igång elden så det tog ett tag innan det vart grillvänligt, men men.. En sen middag har väl ingen dött av? ;)

Jag, Sara (Patriks syster) och Anki drack en varsin cider/öl och surrade. Nice! Karlarna fick vara nyktra ;) Då vi ätit klart var klockan sju och Emil började bli trött, så vi gav han välling och sen for vi hem. Han somnade faktiskt inte i bilen påväg hem, konstigt nog. La Emil i sängen, plockade undan och gick sen ut till grannarna och tog en cider med dom ;) Efter ett tag kom Anne och joinade oss, superskoj :) Just före halv tolv cyklade Anne hem och jag gick in. Åt en hårdbrödmacka, drack ett glas vatten och tänkte gå och sova på stört. Självklart så fastnade jag i en helstörd psykotisk film och hamnade inte i säng före ett, typiskt mig! Så idag är jag trött :/

Om det blir fint väder idag så blir det stranden med Anne, Joni och Kevin. Ett nytt försök idag, igår blev det ju baksväder så vi hoppas på bättre idag! :) Nu ska jag gå och underhålla lille plutt, sen frukost och sen får han vila igen så han orkar med hela dagen! :)

Ha en bra Söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0