Onsdag.

Blev inte stranden igår som det var planerat. Men det gjorde inte så mycket, istället tog vi oss en promenad till Hägnan med Jenny och Loke och mös på i solen! :) Väl hemma satt jag ute och pressade, Emil hade somnat i vagnen. Gick in strax före fyra då barnet hade vaknat och då gjorde vi middag. I brist på fantasi blev det korv och makaroner, men Emil älskar det ;) Efter maten brummade vi på Jula och köpte skruv och plugg så nu jävlar ska rullgardinerna upp, helst idag tack! Sen for vi på Maxi och handlade och sen hem. Väl hemma fick Emil bada och sen sova. Själv polckade jag undan all skit här hemma, som vanligt. Sen gick jag ut och surrade med grannarna och sen cyklade jag till Kyrkbyn för där skulle vi bada minsann! :) Krister (Thess pappa) har köpte en utomhuspool, en bubbelpool, skitnice! :) Så vi satt och bubblade och hade det gott :) Bildbevis kommer sen. Var hemma strax efter elva, tog ut hunden, tog en kvällsmacka och sen sängen.

Idag vaknade jag av en skrikandes Emil klockan fem. FAN tänkte jag, vill inte kliva upp nu! Men lyckades få honom att somna om i våran säng, puuuh ;) Dessvärre tar han så jävla stor plats (han vet verkligen hur man brer ut sig då man ska sova, haha!) så jag har sovit skitdåligt. Strax efter sju klev vi upp iallafall. Så nu sitter jag här och Emil kör sin bobbycar inne på sitt rum. Faktiskt första gången han använder den, vad jag vet. Han hade nyss stängt in sig på sitt rum, och så var det knäpptyst! Så jag gick och öppnade dörren och där satt han, på sin bobbycar. Gullungen! :)

Vad händer idag? Ingen aning.. vädret ser inte ut att vara på topp iallafall, men det kan ju förändras. Man vet aldrig! :) Nu ska jag iallafall ta en rök, sen frukost :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hey! Jag sitter på Vattenfall och säljer elavtal. Jag kan faktiskt fixa ett bra till er om ni vill det? Puss

2009-07-01 @ 10:20:02
URL: http://lajsaminelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0