Lugna Lördag.

Igårkväll vart det inte alls som planerat, men roligt var det ;) Lite folk skulle sitta här ute och surra och dricka alkohol så jag och Patrik hängde på. Satt ute tills klockan vart närmare halv två, då var jag slut som artist! Plus att barnet kliver upp före tusan :S Jag slocknade iallafall på stört, men Patrik och resten av gänget fortsatte och fortsatte och fortsatte.. Ja, dom fortsatte sitt galejj med andra ord. Tydligen hade dom farit till Färjan vid två, men där han dom inte vara särskilt länge så sen blev det hemfärd, haha. Både Patrik och Andreas var något jävla runda under fötterna! Men det har dom fått känna av idag, tro mig ;D

Dagen har varit lugn. Varit inne här hemma hela förmiddagen. Efter Emil hade vilat och käkat mellis så tog vi oss en promenad till vattnet så Ebbs fick bada sig lite. Lycklig hund, oooja! ;) Släpade även med Andreas ut så han blev människa igen :P Sen så har jag och Patrik varit så snälla att vi bjöd både Andreas (han är ju ensam hemma nu och har tråkigt) och Jari (grannen som bjöd oss på köttsoppa till lunch för några veckor sen :) på grillat idag. Det blidde fläskfilé, pommes, pepparsås och sallad. Gott :) Satt ute på gården och smaskade i oss maten, riktigt trevligt. Emil fick nöja sig med ett Mariekex ;) Han hade fått middag lite tidigare, tro inte att vi glömmer bort hans matintag ;)

Nu är vi bara hemma och tar det lugnt. Har köpt cola och choklad som jag ska smaska i mig ikväll :) imorgon är det promenad igen som gäller, då startar veckan igen med promenader varje kväll. Förhoppningsvis så märker jag av nå resultat nån gång? Annars blir jag ledsen i ögat.

Nu ska jag vara social med Patrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0