Gokväll.

Gårdagen gick bra, över förväntan faktiskt. Freya kom hit halv åtta på morgonen, då fick dom busa de små liven. Lite lätt grinig var hon men det förstår väl jag det.. Bli väckt så tidigt på morgonen och sen lämnas här, haha :) Det är hon ju inte van vid. Men efter ett tag släppte det :) Vid tio tiden gick vi ut så dom fick roa sig. Vär här ute med grannarna och Kate :) Elva gick vi in och gjorde lunch, pyittipanna med rödbetor, båda två åt som bara den :) Sen var det ju dags för Emil att sova.. Hade gruvat mig lite för hur det skulle gå, man vet ju aldrig om Freya vill sova för hon är så satans pigg hela tiden, men det gick kanonbra! :) La Emil i hans säng som vanligt och han blev då tyst. Sen la jag Freya i vagnen som vi tagit in också fick hon nappen och filten. Han gunga vagnen i 3 minuter, sen sov hon :) Så lite egentid fick jag, underbart! :)

Länge sov dom också, till strax efter två. Så lite mer än 2 timmar, men inte var jag ledsen för det inte :) Han sitta och sola på balkongen under tiden så lite färg har jag nog fått ;) Då dom vaknade fick dom lite mellis och sen knallade vi över till mamma och pappa. Där fick dom vara nakenfisar och så fick dom bada! :) Supernöjda bägge två :) Strax efter fyra kom vi oss hem igen och då höll Patrik på med middagen. Just då vi hade ätit färdigt kom Sara för att hämta hem lill damen, så jag sljutsade hem dom :) Dagen gick över förväntan bra, a piece of cake! ;) Men man märker ju att man inte är van med två, var grymt slut igårkväll, haha.

Idag då? Ja idag har vi busat här inne på förmiddagen. Sen efter Emil hade ätit lunch gick vi ut och lekte i lekparken och lite varstans. Han fick gå dit han ville ;) Sen vid ett tiden gick vi in och hämtade Ebba och tog oss en promenad till Rimi och tillbaka. Emil somnade under tiden. Dessvärre så vaknade han efter 25 minuter och då ville han inte sova mera. Aja, vad kan man göra? Gick förbi hos Suzie och Magnus och satt ute och surrade med dom ett tag. Sen vidare till Statoil och köpte en korv och sen hem och fixade en tidig middag. Klockan fyra hade vi ätit klart och då var det dags att bege sog till Björx där det var kalas för Vilma. Stor tjejen, hela 2 år blir hon idag! :) Där var det då full rulle och Emil stor trivdes med alla barn och hundar :) Kom oss hem därifrån strax baki sex och då vart det med lek här inne.

Nu sover han förhoppningsvis och här sitter jag. Ska strax städa ihop alla leksaker som ligger överallt i hela lägenheten, sen kanske jag ska förbi hos Anne en sväng och hälsa på. Var ett tag sen nu!

Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0