One down, one to go!

Så var det kväller.

På förmiddagen har jag varit effektiv (enligt mig ;). Damsög lägenheten, tvättade och hängde upp en lampa i Emils rum ;) Så klockan ett var jag klar. (Hade tvättstugan från 11)

Jag, Emil och Ebbs trotsade det aptråkiga vädret och knallade på en skön promenad! Vi gick till Rimi där jag köpte mig en chokladbit och sen in på Swedbank, var tvungen att spärra upp min internet dosa eftersom Emil har lyckats spärra den :P Så nu är det gjort, lika att fixa det på en gång för jag ska ju betala räkningar snart. Tyvärr, haha ;) Gick en omväg hem så ebba fck hoppa lite i snön, hon uppskattade det jättemycket, men inte jag! Blåste utav fan där, trodde jag skulle frysa till is, men se det gjorde jag inte. Då skulle jag ju inte suttit här.

När vi kom hem dumpade vi bara av Ebbs och gick direkt till Suzie och Rasmus! :) Så där har vi spenderat våran eftermiddag/kväll. käkade mat, barnen lekte och vi surrade. Som det ska vara, jätte trevligt! :) Vid sex tiden gick vi och hämtade Ebba, rastade henne fort och sen hem. Blev bus ett litet tag för Emil och sen gjorde han kväll, så nu sover han sen 10 minuter tillbaka. Tror jag? Jag la han iallafall i sängen då och det har varit tyst, så han sover nog :)

Var meningen att Anne skulle komma och vara social med mig ikväll men hon åkte på nattjobb den busen! ;) Nåja, kommer ju fler tillfällen så ingen skada skedd :P Kanske tillochmed ser henne ikväll när jag tar Ebbs sista svängen, hon skulle jobba här brevid. Så Anne, om du läser det här innan du far till jobbet, håll utkik efter mig vid elva snåret! :)

Nu ska jag ta tag i disken och sen slappa i soffan. Om jag inte fastnar vid datorn såklart ;)

Kommentarer
Postat av: Anne

ja de ska ja men kom ihåg att gå förbo där ja jobbar då haha

2009-02-23 @ 19:50:35
URL: http://annew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0