Nu är det tyst.

Emil har precis somnat, han vart jättetrött sådär bara pangbom så han fick ta sig en vila. Skönt med lite egen tid :) Än så länge har vi bara varit hemma och myst på, Emil har varit supernöjd idag också (peppar peppar!) och det är jätteroligt! :)

Sen så har han ju blivit min stora kille också, jag ser så mycket framsteg varenda dag som går. Idag till exempel så ställde han sig mot spisen och bara släppte taget och så stog han helt själv :) Inte sådär superlänge, 30 sekunder kanske, men han måste ju börja nånstans :) Nu går det undan!

När Emil vaknar så knallar vi ut med Ebbs på en promenad. Tajmar in så vi möter upp Patrik på parkeringen då han kommer från jobbet så åker jag och Emil direkt till Marie. Känns onödigt att gå in och klä av honom för att sen klä på honom igen efter typ en halvtimma..

Ikväll blir det lugna puckar. Tänkte ta och fixa iordning i byrån i hallen, alla saker som ska vara där så det blir gjort nån gång. Och imorgon så kan jag förhoppningsvis "göra klart" i Emils rum. Iallafall med de saker vi har, sen måste jag köpa en taklampa åt honom och kanske nå mer. Men det får vi se sen vad som behövs :)

Nu ska jag kila vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0